Quin és el secret per fer una bona truita de patates?
Chefs(in) Business: el valor universal de la gastronomía

Andrés Benítez: «Será un Hidden Kitchen inolvidable»

Andrés Benítez, chef de Botànic, preparará una cena de ensueño para nuestro próximo Hidden Kitchen que tendrá lugar en un maravilloso rincón secreto de Mallorca el 27 de julio por la noche, ¿te apuntas?

¿Sabes quién es Antonio García?
10 años de la apertura del Simply Fosh
Cent anys de coca de patata a Ca’n Molinas

L’any 1920 es va fundar a Valldemossa el forn de Ca’n Molinas i l’any que ve celebra el seu centerani, Na Maria Pilar, neta del fundador, ens conta tots els detalls de la famosa coca de patata.

Què menjaven els cartoixos de Valldemossa?

Els cartoixos de Valldemossa no podien menjar carn. Malgrat això cuinaven tortuga perquè no la consideraven carn, un animal avui en dia protegit però que no fa tant formava part de les grans celebracions, tant guisada com en sopa.

Coca Toneta

María Solivellas, chef de Ca Na Toneta, ahora en Palma, en Sant Francesc Hotel Singular, con un nuevo proyecto: Coca Toneta.

JoanArt 2019

El coctelero Matías Iriarte, de Chapeau 1987 y Ginbo, ha ideado un cóctel inspirado en el municipio de Calviá con motivo de JoanArt 2019. ¿Quieres conocer la receta original? Te desvelamos todos los secretos.

Barretes Restaurant a Cal Bisbe

El xef Pep Lluís Mayol, «Barretes», obri el seu propi restaurant a Cal Bisbe, hotel on va fer feina durant 7 anys.

Así fue el Culinary Action en Baleares

Un debate sobre cocina y hostelería a través de mesas redondas, ponencias y talleres con la presencia de algunos de los mejores chefs de Baleares en el evento Culinary Action.

La recepta de caldereta de llagosta

A la secció culinària del programa Al Dia d’IB3 Ràdio es xerra de brous. Avui el brou protagonista ha estat la caldereta de llagosta. David De Coca ens ha donat la seva recepta i Tomeu Taura els maridatges perfectes per aquest plat.

Posau llimona a l’arròs?

Miquel Calent, Andreu Genestar i Margalida Castell ens expliquen tots els secrets de la llimona a un nou programa de la secció gastronòmica Brou i fa sol d’Al Dia a IB3 Ràdio, amb Rafel Gallego i Araceli Bosch.

El ginet de Ciutadella

El cocteler menorquí Andreu Genestar de l’hotel Es Príncep ens revela la recepta del seu ginet. Preparats per gaudir del millor ginet granissat original de Menorca?

Santi Taura en Menorca

Santi Taura preparó una cena muy especial con ingredientes 100% locales el pasado 11 de mayo en el hotel La Quinta Menorca by PortBlue.

34
MIRÓ MALLORCA: un Hidden Kitchen d’abstracció gastronòmica

La Fundació MIRÓ MALLORCA fou el lloc escollit per amagar-hi la cuina de Maria Solivellas de ca na Toneta.

Variat de Mallorca - Chefsin y Nando Esteva
Santi Taura en La Quinta Menorca

El chef Santi Taura prepara una cena muy especial en el hotel La Quinta Menorca by PortBlue, uno de los 25 mejores hoteles de España y también uno de los más románticos. La fecha es el 11 de mayo.