Chefs(in)Radio

Què menjaven els cartoixos de Valldemossa?

Els cartoixos de Valldemossa no podien menjar carn. Malgrat això cuinaven tortuga perquè no la consideraven carn, un animal avui en dia protegit però que no fa tant formava part de les grans celebracions, tant guisada com en sopa.

Coca Toneta

María Solivellas, chef de Ca Na Toneta, ahora en Palma, en Sant Francesc Hotel Singular, con un nuevo proyecto: Coca Toneta.

La recepta de caldereta de llagosta

A la secció culinària del programa Al Dia d’IB3 Ràdio es xerra de brous. Avui el brou protagonista ha estat la caldereta de llagosta. David De Coca ens ha donat la seva recepta i Tomeu Taura els maridatges perfectes per aquest plat.

Posau llimona a l’arròs?

Miquel Calent, Andreu Genestar i Margalida Castell ens expliquen tots els secrets de la llimona a un nou programa de la secció gastronòmica Brou i fa sol d’Al Dia a IB3 Ràdio, amb Rafel Gallego i Araceli Bosch.

Brou i fa sol, la secció gastronòmica d’IB3 Ràdio

Brou i fa sol és la nova secció culinària del programa d’IB3 Ràdio Al Dia. Escolta tots els dimecres a les 12h Araceli Bosch i Rafel Gallego comentant receptes de brou amb alguns dels millors xefs de Balears. Preparat per ser #brouer?